L'Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

Us dono la benvinguda al web del nostre municipi, espai des d’on l’Ajuntament difon informació amb un doble objectiu: per una banda, per prestar serveis als veïns i veïnes, convertint-lo en una eina útil de comunicació entre la institució i els vilatans i per l’altra, per donar a conèixer el poble, les seves activitats i el seu patrimoni social, cultural i turístic obrint les portes a la resta de territori.

D’aquesta manera, en aquesta pàgina web podreu trobar-hi informació de tot tipus, des de les notícies del dia a dia, informació sobre el consistori , de la gestió econòmica i de l’acció de govern, així com la possibilitat de realitzar diversos tràmits electrònicament i fer-nos arribar els vostres suggeriments o qüestions.

Alhora, hi podeu consultar dades del municipi, els serveis que ofereix a la població en els diferents àmbits d’actuació, les entitats i associacions locals que existeixen a l’actualitat i que omplen de vida el nostre poble i una descripció dels llocs més emblemàtics per donar-los a conèixer i poder així, promocionar Riudoms de cara enfora.

I precisament són aquestes dues línies d’actuació les que es treballen des de l’Ajuntament. En primer lloc, que Riudoms continuï sent el poble acollidor, actiu i amb potencial per viure-hi, treballar-hi i estimar-lo i en segon lloc, que esdevingui un poble de referència en l’entorn proper i culturalment atractiu pels nostres visitants.

Us convido, doncs, a fer ús de les possibilitats que ens ofereix el web, i que juntament amb els canals disponibles a les xarxes socials de l’Ajuntament, es converteixin en un canal de comunicació i participació per a tots els veïns i veïnes.

Des de tots aquests canals i també des dels espais que considereu, estem a la vostra disposició.

Rebeu una cordial salutació,

Sergi Pedret Llauradó
Alcalde

 

Menu

Menú principal