L'Alcalde

print pdf

Josep M Cruset Domènech
(Partit Demòcrata)
Alcalde de Riudoms

jmcruset@riudoms.cat

Té 40 anys, està casat i és pare d’un nen de 2 anys. Va estudiar Enginyeria Química a Tarragona i té un Màster en Gestió d’Empreses. És Tècnic de Qualitat i Auditor ISO9000 a la Diputació de Tarragona. Col·labora amb els seus pares en l’empresa familiar d’agricultura i avicultura.

Des de sempre ha format part de la vida social del nostre poble. En destaca els més de 15 anys que va ser monitor de l’Esplai del Casal Riudomenc, els anys que va formar part dels armats, de la Comissió Organitzadora de l’arribada dels Reis i del Comitè Organitzador dels Campionats d’Espanya de Salvament i Socorrisme a Riudoms.

Tot i el molt temps que ara mateix dedica a les seves responsabilitats al capdavant de l’Ajuntament de Riudoms i també de la Diputació de Tarragona, forma part de diferents entitats locals, alhora que canta a les Caramelles i participa de manera activa als Pastorets de Riudoms.

Durant aquests darrers vuit anys com a Alcalde de Riudoms se sent especialment satisfet d’haver fet realitat els compromisos adquirits davant dels riudomencs i, sobretot, d’haver portat a terme una prudent i acurada gestió econòmica que ha permès arribar al final d’aquesta legislatura amb una sana i tranquil·la situació de l’economia municipal.

És treballador, dialogant, observador i compromès. Prefereix escoltar de prop els punts de vista dels riudomencs abans de parlar i sempre intenta trobar aquell punt d’equilibri en el que tothom hi surti guanyant.

La seva convicció de que tot és possible l’ha ajudat a fer realitat els grans canvis que a Riudoms ha viscut aquests darrers anys.