Mida text | Dimecres, 22 de Octubre de 2014
Riudoms Riudoms
Ajuntament de Riudoms
Regidoria d'Esports
 
 
Salutació del regidor d'Esports
 
Equipaments Municipals
Camps de Futbol Municipals
Pavelló Municipal d'Esports
Piscina Municipal
Pistes Multiesportives
 
QR
 

 
  
Entitats esportives

  Escola de Futbol Baix Camp
ESCOLA DE FUTBOL BAIX CAMP - RIUDOMS
C. Salvador Espriu, s/n Pavelló Municipal local 6
43330 – RIUDOMS
Em@il info@efbaixcamp.cat
Web http://www.efbaixcamp.cat/
Facebook e f baixcamp

 

El CLUB DE FUTBOL BAIX CAMP neix per la inquietud d’un grup d’entrenadors provinents de diferents equips de la comarca, entre els s’hi troba el president actual.

A finals de l’any 1987 s’inicia a Riudoms un projecte d’escola de futbol, adscrita a la Federació Catalana de Futbol, que es preocupa de la formació dels jugadors, no solament a nivell tècnic sinó també a nivell pedagògic, fomentant l’esperit d’equip, el sacrifici individual i impulsant el treball de grup; enfocant l’escola de futbol cap un sistema de gestió que no busca els resultats esportius com a primer objectiu, sinó que són conseqüència de la formació del jugador i del treball de l’equip. Buscant, com a resultat final, que el jugador al final de la seva formació (18–20 anys) tingui els coneixements màxims (tant tècnics, com tàctics, com de comportament) per a la pràctica del futbol i que pugui jugar el més alt nivell.

Aquest treball iniciat la temporada 1987-1988 va tenir els seus màxims fruits al cap de 6 temporades, quan diferents equips de l’Escola van quedar en primer lloc de les lligues de primera divisió provincial de la Federació Catalana de Futbol i aconseguint pujar l’equip juvenil a la categoria Preferent, que agrupa a equips de tot Catalunya.

Durant aquests quasi 25 anys d’existència l’Escola ha estat evolucionant i adaptant-se a les noves formes d’entrenar. Ha tingut alt i baixos i ha passat per diferents etapes. Actualment el club té uns 100 nens/nenes inscrites, d’edats compreses entre els 4 i 18 anys, distribuïts en diferents equips i categories.

Treballem per fer futbolistes per al futur

 
Entitats esportives
Amics de Riudoms
Associació Esportiva Riudoms
Centre d'Esports Riudoms Handbol
CERAP-Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar
Club Deportiu Riudoms
Club Motocross Riudoms
Club Patí Riudoms
Club Petanca La Masia de Riudoms
Escola de Futbol Baix Camp
Societat de Caçadors La Riudomenca
Club Esportiu de Busseig Natura-Sub
Club de pàdel i tennis Riudoms
 
Serveis
Contacta amb el regidor
Cerca al web