Amb la Consulta, t’escoltem una vegada més

print pdf
10/08/2016

Amb la Consulta, t’escoltem una vegada més

Com cada any, aprofitant el marc de la Fira de l’Avellana, des de l’Ajuntament de Riudoms es proposa la Consulta, una iniciativa de participació ciutadana adreçada als veïns de Riudoms per tal que expresseu la vostra opinió sobre diferents temes de caràcter local. Les respostes dels anys anteriors han servit per poder prendre decisions més ajustades a l’opinió dels veïns i veïnes i per tant, la vostra participació s’ha traduït en fets reals i tangibles. Així doncs, coneixent l’efectivitat de les consultes anteriors, us tornem a demanar opinió sobre diferents temes de caràcter local. Per altra banda, aquest formulari també és una excel·lent eina per tal de recollir les vostres opinions i suggeriments sobre altres temes relacionats amb Riudoms.

Aquest any, com a novetat, una de les quatre preguntes proposades en la consulta fa referència a una línia de col·laboració econòmica amb les entitats dels nostre poble. La potent xarxa d’entitats locals que té Riudoms és un dels puntals de l’activitat social del nostre poble. L’Ajuntament de Riudoms anualment col·labora econòmicament amb aquestes entitats per tal que duguin a terme els seus projectes. Aquest any però, l’Ajuntament obre una línia addicional de col·laboració amb les entitats, ajudant amb una dotació econòmica extra de 1000 € a cadascun dels quatre projectes que siguin de més interès pels riudomencs entre els que han presentat les entitats. És per això que una de les preguntes de la Consulta ofereix la possibilitat d’escollir els quatre projectes que cada veí creu més interessants. Els quatre projectes més votats rebran la dotació econòmica extra de 1000 €. Per tal de conèixer bé cadascuna de les propostes que ha presentat cada entitat, posem a la vostra disposició la descripció detallada de cada projecte en aquest espai web.

La teva opinió ens importa, ja que Riudoms s’ha de construir amb les propostes de tots els qui el formem. T’animem doncs a participar a la Consulta durant els dies 12, 13 i 14 d’agost a l’estand d’informació de la Fira de l’Avellana, dipositant la butlleta que trobareu a les vostres bústies durant aquesta setmana o bé a la mateixa Fira durant tot el cap de setmana.

Documents associats: