El CF Reus Deportiu estudia construir el seu estadi a Riudoms

print pdf
09/04/2018

El CF Reus Deportiu estudia construir el seu estadi a Riudoms

L’Ajuntament de Riudoms acull amb interès la notícia difosa en roda de premsa aquest migdia per part dels màxims responsables del CF Reus Deportiu sobre un possible trasllat de les seves instal·lacions esportives al municipi de Riudoms.

Si es confirma aquesta intenció, l’Ajuntament de Riudoms posarà la capacitat de gestió dels seus serveis tècnics per -arribat el cas- fer realitat aquest projecte.

L’Ajuntament de Riudoms vol remarcar que aquest projecte és una iniciativa privada i que, com qualsevol altra inversió privada que es fa en el municipi, rebrà el mateix tracte proper, objectiu i professional que sempre ha caracteritzat l’acció d’aquest consistori en matèria de noves inversions. En aquests moments, els responsables de CF Reus Deportiu estan treballant diferents possibles ubicacions dins del terme municipal de Riudoms.

L’experiència municipal en aquest sentit, ha permès que en els darrers anys es fessin importants inversions generadores d’activitat al municipi. Com per exemple, Costa Concentrados Levantinos, empresa que va decidir ubicar-se a Riudoms l’any 2016; i també n’és un exemple la ubicació al municipi del Centre de Formació i Tecnificació de Tarragona i Terres de l’Ebre de la Federació Catalana de Futbol.