A la Consulta de la Fira: opina, proposa, suggereix

print pdf
10/08/2017

A la Consulta de la Fira: opina, proposa, suggereix

Tal i com s’ha fet durant els últims anys en el marc de la Fira de l’Avellana, l’Ajuntament vol comptar amb la participació del conjunt de veïns i veïnes en la presa de decisions, realitzant una Consulta per tal que recolleixin la seva opinió sobre diferents temes de caràcter local.

I amb la finalitat de continuar potenciant el teixit associatiu de Riudoms, dins d’aquesta Consulta, aquest any es torna a incloure una pregunta que fa referència a una línia de col·laboració econòmica amb les entitats dels nostre poble.

L’Ajuntament obre una línia addicional de col·laboració amb les entitats, ajudant amb una dotació econòmica a assignar en accions concretes de les entitats per valor de 6.000€, els quals es repartiran de la forma següent:

  • 4 actuacions d’entitats de com a màxim 1.000 €.
  • 4 actuacions d’entitats de com a màxim 500 €.

Podeu consultar les propostes de les entitats en el fitxer adjunt. Des de l'Ajuntament de Riudoms, us animem a participar a la Consulta, donant la vostra opinió a la butlleta que podreu dipositar a l'estand d'informació de la Fira de l'Avellana durant el proper cap de setmana.