La Llar d'Infants ha participat en un taller familiar de llum

print pdf
11/04/2016

La Llar d'Infants ha participat en un taller familiar de llum

Aquest cap de setmana, les famílies usuàries de la Llar d'Infants han pogut gaudir d'un taller familiar anomenat "Laboratori de la llum". Aquesta activitat educativa és una mostra més de la nova línia metodològica en la qual s'està iniciant la Llar d'Infants de Riudoms aquest curs.

El "Laboratori de la llum" és una proposta oferida per la formadora Jenny Silvente des de la seva iniciativa de reflexió educativa i transformació pedagògica "Veure, Pensar i Sentir". Silvente, qui va ser l'encarregada de formar i assessorar l'equip educatiu de la Llar d'Infants Picarols en aquest canvi metodològic a principi de curs, va tornar a Riudoms per dur a terme el taller formatiu sobre la "Pedagogia de la llum" a professionals de l'Educació durant el passat dissabte, i per oferir el taller familiar "Laboratori de la llum" als infants de la Llar de Riudoms durant el matí de diumenge. En aquest taller, els infants podien experimentar lliurement amb la llum i les ombres a través de diferents materials i objectes de diferents formes i colors.

Des de la direcció de la Llar d'Infants, l'activitat es valora molt positivament, ja que va ser una forma de transmetre a les famílies la nova manera de treballar de la Llar d'Infants.