L’Ajuntament mostra el seu rebuig a la possible ubicació d’un refugi d’animals al Camí del Coll d’en Boch de Riudoms

print pdf
21/05/2019

L’Ajuntament mostra el seu rebuig a la possible ubicació d’un refugi d’animals al Camí del Coll d’en Boch de Riudoms

L’Alcalde de Riudoms Sergio Pedret, i el regidor d’Urbanisme, Xavier Gallego, han mantingut una reunió amb els veïns i veïnes del camí del Coll d’en Boch per parlar sobre la possible ubicació d’un refugi d’animals en uns terrenys privats propers a aquesta zona del terme municipal de Riudoms.

L’Ajuntament de Riudoms no ha rebut en aquests moments cap tipus d’informació o de petició de llicència d’activitats i, en aquests moments , no està en disposició d’iniciar cap acció al respecte. Des del punt de vista administratiu, a hores d’ara, la possible obertura d’un refugi d’animals és una informació oficiosa, però a la qual cal donar-li l’atenció i el seguiment que els veïns i veïnes van demanar a la reunió amb l’ajuntament.

L’Ajuntament de Riudoms entén que la ubicació on es pretén situar una instal·lació d’aquestes característiques no és la més adequada, atès que en la zona hi viuen un nombre important de veïns i es poden produir afectacions en el seu dia a dia.

Atesa aquesta realitat, i en el cas que es formalitzi la petició de llicència d’activitat, l’Alcalde ha donat les instruccions pertinents per paralitzar la seva implantació en els terrenys propers al camí del Coll d’en Boch i estudiar una ubicació més adequada en una altra zona que no pertorbi el dia a dia dels veïns.