Oberta la convocatòria Ajuts al lloguer 2017 de l'Agència de l'Habitatge

print pdf
12/05/2017

Oberta la convocatòria Ajuts al lloguer 2017 de l'Agència de l'Habitatge

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert una convocatòria per sol·licitar ajudes per al lloguer d’habitatges de l’any 2017.

- L'import màxim fixat de la renda mensual al Camp de Tarragona, és de 450 €/mes.
- L'import màxim de l'ajut serà del 40% de l'import del lloguer anual de l'habitatge amb un màxim, al Camp de Tarragona, de 2.140 € anuals per habitatge (180 € mensuals) 
- Període subvencionable: El període subvencionable serà el de tota l'anualitat establerta en la convocatòria, excepte per aquelles sol·licituds amb contractes signats entre l'1 de gener de 2017 i la data en què s'acaba el termini de presentació, pels quals l'import de la subvenció serà per la quantia corresponent a les mensualitats incloses entre el mes posterior a la data de vigència del contracte presentat en el moment de fer la sol·licitud i el mes de desembre de 2017.  

L’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp, situada al carrer Doctor  Ferran número 8 de Reus, gestionarà la tramitació de les sol·licituds. Un cop aprovades les sol·licituds, per cada cas, es determinaran les actuacions subvencionades tenint en compte les condicions dels particulars, els requisits de les persones beneficiàries i el tipus i la quantia dels ajuts. 

El període per presentar les sol·licituds finalitza el 19 de juny de 2017. Les persones interessades poden accedir a l’espai web Ajuts al lloguer 2017 per descarregar els documents que s’han de presentar a l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal, demanant cita prèvia a través del número de telèfon 977 327 155 (ext. 252).