Xavier Gallego Seuba

Partit Demòcrata
xgallego@riudoms.cat

Té 30 anys i és arquitecte. És el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Riudoms i té al seu càrrec les regidories d’Urbanisme, Nucli antic, Activitats i Medi ambient.

Treballa com a arquitecte en el seu despatx propi, Gallego arquitectura. Ha treballat a l’oficina de l’arquitecte en Cap a l’àrea d’habitat urbà de l’Ajuntament de Barcelona, ha col·laborat a l’Ajuntament de Reus i en diversos despatxos d’arquitectura. Ha sigui professor a la Universitat Federal de Viçosa al Brasil i professor convidat a la Escola d’arquitectura de Reus a la Universitat Rovira i Virgili.

l nostre poble, va fer 5 anys de monitor de l’Esplai, 14 anys d’Armat, 18 anys de voluntari de la Cavalcada de Reis i portant del cavall dels Nebot. Ha col·laborat amb la Revista L’Om, Ona Riudoms, l’organització de la Festa Flaix FM, l’Escola de Lleure, el Nadal Genial i la Festa Comarcal. És membre del Comitè de la Fira de l’Avellana, dels Pastorets i guia voluntari de la Casa Pairal d’Antoni Gaudí.

És una persona molt activa, treballadora, constant i que transmet al seu entorn moltes ganes de millorar, d’aprendre i de passar-s'ho bé.