FESTA MAJOR DE SANT SEBASTIÀ

 • Calendari: 21/1/2017

  12.00 h L’HORA DEL CONTE – Biblioteca Municipal Antoni Gaudí
  Com cada dissabte no festiu, els més menuts de casa podran divertir-se i engrescar-se per la lectura per mitjà d’aquesta activitat, de la mà de voluntaris i voluntàries que transformen, cada setmana, un conte en un món de fantasia. Accés lliure.
  Ho organitza: Grup Municipal de Lectura.

  13.00 h PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “Escola de Ministrers - 1” – Sala Multiús del Teatre Auditori Casal Riudomenc
  Presentació del llibre de les músiques de la Cobla de Ministrers de Xavier Pallars, amb percussió de Pere Olivé. Concert a càrrec dels Ministrers i dels alumnes de l’AMTP “El Tecler”. A continuació, se servirà un vermut.

  17.30 h TALLER MONOGRÀFIC DE LA CRABA DE LLENGUADOC (OCCITÀNIA) – Sala d’actes de la Casa de Cultura Antoni Gaudí
  Taller adreçat a músics que vulguin aprofundir sobre la tècnica d’arranjament de les canyes, sobre el seu funcionament i fonaments bàsics per arranjar-les. Imparteix: Jordi Aixalà Basora, luthier, i membres del grup Mar e Montanha. Taller gratuït.

  19.00 h MASTERCLASS A CÀRREC DEL GRUP MUNTANYES NEGRES – Sala d’actes de la Casa de Cultura Antoni Gaudí
  Classe magistral sobre la craba, adreçat a músics i a públic en general que vulguin aprendre sobre el funcionament d’aquest instrument tradicional dels Pirineus. Imparteix: Membres del Grup Muntanyes Negres. Entrada lliure.

  20.00 h VERSOTS I CORREFOC DE FESTA MAJOR D’HIVERN – Plaça de l’Església
  Per tercer any, i amb motiu de la celebració de la Festa Major d’hivern, es durà a terme el correfoc de la Festa Major de Sant Sebastià que començarà amb els Versots, una petita sàtira de l’actualitat a càrrec de la Colla de Diables de Riudoms, i després, continuarà amb una carretillada al voltant de la plaça de l’Església. També hi participaran el Ball de Diables de la Pobla de Mafumet.

  Documents associats: