Festes del Beat Bonaventura 2015

 • Calendari: 21/11/2015

  12.00 h COMITIVA PER ANAR A OFICI – Casa de la vila. Concentració a la Casa de la Vila per anar a ofici. Comitivia per part de les Autoritats, Junta de la Confraria del Beat, familiars del Beat, pubilla, hereu, dama d’honor i fadrí, entitats, estendards i ciri ofrena.
  12.30 h SOLEMNE MISSA CONCELEBRADA – Església de Sant Jaume Apòstol. Ofrena del Ciri per part del senyor Alcalde Josep M. Cruset Domènech, pubilla, hereu, dama d’honor i fadrí. Veneració de la Relíquia i actuació de la Coral Dolça Catalunya.
  13.45 h CONCERT I BALLADA DE SARDANES – Plaça de l’Església. Concert i ballada de sardanes amenitzada per la Cobla Reus Jove amb la participació de la Colla Sardanista Roses de Tardor.
  19.00 h NOVENA I CELEBRACIÓ DE LA MISSA – Església de Sant Jaume Apòstol
  20.00 h SOLEMNE PROCESSÓ – Carrers del centre de la vila. Processó solemne presidida per l’Urna del Beat. Assistència d’Autoritats, Junta de la Confraria del Beat, Estendards, Coral Dolça Catalunya i la Banda de música Principal de Riudoms.

  21.00 h L’ALÈ DE LA VIDA amb Mercè Arànega i Anna Güell – Casal Riudomenc

  23.00 h 3a MOVEMBER BEAT PARTY – Planta baixa del Local Jove El Mercat. Festa benèfica per recaptar fons contra el càncer de pròstata i testicular. Música en viu i DJ. Concurs de bigotis. Ho organitza: Movember

  Documents associats: