Inscripcions Escola de Lleure

 • Calendari: 14/5/2018 9:00h - 25/5/2018 14:00h
 • Localització: OAC Ajuntament

  El període d'inscripcions per a l'Escola de Lleure Viu l'Estiu! de Riudoms ja està obert. El darrer dia és el 25 de maig.

  Les inscripcions s'han de fer a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) a l'Ajuntament, al carrer Major 52. 

  L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dilluns a la tarda de 17 a 19.30 h.

  L'esplai estival riudomenc serà del 25 de juny a 27 de juliol, de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores; i es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola Beat Bonaventura.

  L’Escola de Lleure està adreçada als nens i nenes de P3 fins a 1r d’ESO, els quals participen en tot tipus d’activitats de lleure: activitats físiques de control corporal, equilibri i coordinació, esports individuals i col·lectius de pista, jocs i activitats aquàtiques, piscina, jocs tradicionals del nostre territori, expressió corporal, cants, danses, manualitats o visites culturals.

  El preu de l'Escola de Lleure per infant és de 35 euros per setmana i, en funció del nombre d'inscrits, es prestarà el servei d'acollida matinal (de 9 a 10 h) per 17,50 euros per setmana i el servei de menjador (de 13 a 15 h), per 30,80 euros per setmana.

  Per poder efectuar la inscripció, cal porta emplenat el full d'inscripció (que podeu descarregar a sota) acompanyat de la següent documentació:

  * Formulari d'inscripció.
  * Fotocòpia del DNI pare/mare o tutor
  * Fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a
  * Fotocòpia del llibre de vacunes del nen/a