Programa de la Festa Major de Sant Jaume 2018 - Dissabte 21

 • Calendari: 21/7/2018
 • Localització: Riudoms

  14.00 h DINAR POPULAR / RECINTE DE SANT ANTONI
  Dinar de germanor entre Colles de Diables convidades i locals. Venda de tiquets al
  CERAP i a Ca la Borrassa. Ho Organitza: Colla de Diables.

  18.00 h CONCENTRACIÓ PER A LA CERCAVILA INFANTIL / PLAÇA DE L’OM
  Concentració dels diferents elements participants a la Cercavila Infantil: capgrossos de la Colla Gegantera, capgrossos del taller infantil, tabalers de la Colla de Diables i dels Diablons, manotes Galderic de la Colla Gegantera, capgrossos i gegantó de l’Esplai del Casal Riudomenc, elements festius de l’AMPA de l’Escola Beat Bonaventura, l’AMPA de l’Escola Cavaller Arnau i la Colla Gegantera “La Salle” com a colla convidada. També hi estan convidats tots els infants que vulguin participar-hi amb els seus propis timbals o capgrossos.

  18.30 h CERCAVILA INFANTIL / PLAÇA DE L’OM
  Cercavila de tots els participants pels carrers del centre de la vila acompanyats de la xaranga «FEM MÚSICA» i el grup d’animació de carrer «MACROSCOPI». Participació oberta a tothom. Convidem a tots els nens i nenes que portin el seu capgròs.
  RECORREGUT: C. Major, C. Gaudí, entre places, C. Nou, C. Galanes, C. Major i Pl. de l’Om.

  19.00 h ESPECTACLE INFANTIL / PLAÇA DE L’OM
  Espectacle infantil «QUE PETI LA PLAÇA!» a càrrec de Xip Xap. Múltiples estils musicals convidaran el públic a ballar en diferents formats.

  21.00 h CORREFOC INFANTIL / PLAÇA DE L’ESGLÉSIA
  La Colla de Diablons de Riudoms fa el segon correfoc infantil, acompanyats amb la Colla de Diablons de Riudoms, els Dimonis de Molins de Rei i la Colla infantil de Diables “Cagarries” de Cambrils. RECORREGUT: C. de l’Arenal, C. Major, C. Gaudí, Pl. de l’Església (veure plànol)

  22.00 h CORREFOC / PLAÇA DE L’ESGLÉSIA
  Tradicional Correfoc de la Festa Major, amb la participació de Colla de Diables de Riudoms, la Colla de Diables “Cagarries” de Cambrlls, la Colla La Vella de Gràcia de Barcelona, el Ball de Diables de Constantí i el Grup de Diables d’Altafulla.
  RECORREGUT: C. de l’Arenal, C. Major, Pl. l’Om, C. Major, C. Galanes, C. Nou, Pl. de l’Església (veure plànol)

  23.15 h ENCESES DE LLUÏMENT / PLAÇA DE L’ESGLÉSIA
  En acabar el correfoc, es faran les enceses de lluïment de totes les colles i la carretillada conjunta. L’encesa de la traca final anirà a càrrec del David Solé, antic membre de la Colla de Diables de Riudoms.

  23.30 h MÚSICA EN VIU / RECINTE DE SANT ANTONI
  Concert a càrrec de «ELS FÉNIX». Accés lliure.

  24.00 h ULÉ BARRAQUES / ESPAI BARRAQUES (PASSEIG DELS GERMANS NEBOT)
  Concerts dels grups «PORTO BELLO» i «EBRI KNIGHT».