22a Trobada d'Armats de les comarques de Tarragona

13/03/2018

22a Trobada d'Armats de les comarques de Tarragona

La 22a Trobada d'Armats de les Comarques Tarragonines es celebrarà aquest diumenge 18 de març a Riudoms i acollirà un total de 21 agrupacions de municipis del Camp de Tarragona i comarques properes. L'esdeveniment que acollirà quasi un miler d'armats coincideix amb el 130 aniversari de la creació dels Armats de Riudoms.

La trobada començarà amb una desfilada de les diferents colles participants a partir de les 10.00 h, davant del Pavelló Municipal d’Esports. L’exhibició de les colles d’Armats pels carrers del poble seguirà el següent itinerari: sortida davant del Pavelló Municipal d’Esports i continuarà pels carrers Sardana i  Dr. Fleming; a continuació seguirà per l’avinguda Catalunya, Avinguda Primer d’Octubre, plaça Arnau de Palomar, Via romana i Vila Romana «La Mola»; i tornarà al punt d’inici, al Pavelló Municipal d’esports, pel carrer de la Sardana.

La recta final de l’exhibició dels Armats començarà a les 11.30 h moment en què està previst un acte a la plaça Arnau de Palomar amb parlaments de les autoritats i amb el lliurament de cintes i records commemoratius de la trobada.

Les colles d’armats que han confirmat la seva participació són: El Pla de Santa Maria, Montblanc, Riudecols, Arboç, Reus, Mont-roig del Camp, Valls, Constantí, l’Espluga de Francolí, Flix, El Vendrell, La Selva del Camp, La Pobla de Mafumet, Montbrió del Camp, Manresa (Barcelona), Juneda (Lleida), Alcover, Les Borges Blanques (Lleida), Bellpuig (Lleida), Vilallonga del Camp, i Riudoms.

Aquesta és la segona ocasió que Riudoms organitza aquest tipus d'esdeveniment. L'anterior va tenir lloc l'any 1997.