8a. Edició de la Ruta de Tapes Gaudí

11/03/2019

8a. Edició de la Ruta de Tapes Gaudí

8a edició de la ruta Tapes Gaudí Riudoms #tapesgaudi2019

 

Aquest cap de setmana arrenca la vuitena edició de la Ruta de Tapes Gaudí amb la participació de deu bars i restaurants de Riudoms. Durant dos caps de setmana consecutius,  s’oferiran propostes gastronòmiques innovadores acompanyades d’una beguda. Les creacions dels restauradors riudomencs es serviran al preu de 2,5 euros amb beguda inclosa.


Els 10 establiments participants oferiran tapes del dia 15 al 17 de març, i també del dia 22 al 24. Les noves tapes d’enguany són: Mai i Terra (Sake Sushi), Timbal de Porc (Atura’t), Daus de Pollastre (Bar Pepe 2), Barca Marinera (Katacrep), Calçotada e tapa (K l’Eva), Estivi-23 anys de dedicació (Pizzeria Caprici), Trenka-these (Braseria Sant Antoni), The Co&Do (La Confiteria), Del Delta a Riudoms (Bar Casal) i Pernil escarxofat (Cafeteria D’acord).


Tres maneres d’aconseguir premis


Els participants a la ruta de tapes que tastin totes les tapes i dipositin la butlleta segellada per tots els establiments podran al Premi Estrella. Aquest premi, valorat en 200 euros, es sortejarà entre els participants més fidels de la ruta, ja que hauran de passar pels 10 establiments i tastar totes les tapes del recorregut gastronòmic riudomenc. Ells també seran el que tindran opció a votar la millor tapa de la ruta.


La segona forma d’accedir a guanyar premis és participar a través de les xarxes socials de la Ruta de Tapes. Per participar cal seguir els perfils @rutatapesgaudi de Facebook i d’Instagram  i publicar-hi fotografies amb el hashtag #tapesgaudi2019. Les persones participants en aquesta modalitat entraran en el sorteig d’un val per valor de 30 euros per gastar a qualsevol establiment de la ruta.


Finalment, també es sortejaran 10 vals de 30 euros (un per cada establiment de la ruta) entre aquelles persones que emplenin el tiquet que rebran cada cop que consumeixin una tapa, indicant  les seves dades de contacte, i dipositant-la a la urna del local.

No et quedis sense tastar-les!