Actes de les Festes del Beat Bonaventura

22/11/2017

Actes de les Festes del Beat Bonaventura

Aquesta setmana continuen els actes en el marc de les Festes del Beat Bonaventura. Avui, a les 18.30 h a la Llar dels Jubilats, hi haurà un concert a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Riudoms per celebrar Santa Cecília. 

El divendres 24 de novembre, el repic de campanes i l’encesa de la tronada a la plaça de l’Església anunciaran l’inici d’un cap de setmana festiu. Al vespre, es farà l’acte de lliurement dels Premis «Arnau de Palomar» 2017 a la sala d’actes de la Casa de Cultura Antoni Gaudí. Aquest dia també hi haurà sessió de cinema al Casal Riudomenc, a la tarda es projectarà la pel·lícula «Els barrufets. El poble amagat» i al vespre «Un monstruo viene a verme», les dues sessions són amb entrada lliure.

El dissabte 25, al migdia, hi haurà ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Maricel de Mataró a la plaça de l’Església i, a la nit al Local Jove «El mercat», tindrà lloc la 5a Movember Beat Party per recaptar fons contra el càncer de pròstata i testicular amb un concurs de bigotis.

I, finalment, el diumenge 26 se celebrarà la tradicional festa d’Homenatge a la Vellesa amb una missa en honor als homenatjats. A continuació, els alumnes de l’Escola Municipal de Música oferiran un concert i, tot seguit, es farà un homenatge a Josep M. Baiges Jansà. El mateix dia, a la tarda, el Casal Riudomenc acollirà l’obra teatral «La treva» de Julio Manrique. 

Podeu consultar la resta d'actes al següent enllaç: Programa d'actes

 

Documents associats: