Aquest divendres 15 de maig comença la preinscripció a la Llar d'Infants

14/05/2020

Aquest divendres 15 de maig comença la preinscripció a la Llar d'Infants

La preinscripció del curs 2020-2021 per a la Llar d’Infants Municipal Picarols, per a infants de 0 a 3 anys, serà del 15 al 22 de maig i es farà, preferiblement, per mitjans telemàtics d’acord amb les instruccions del Departament d’Educació, i atesa la situació d’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19.

S’admetrà la presentació de la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa mitjançant correu electrònic, adjuntant-hi el model oficial de sol·licitud acompanyada de la documentació oportuna, escanejada o fotografiada.

Així doncs, tant les sol·licituds de preinscripció com les confirmacions de continuïtat al centre, s’han de fer mitjançant correu electrònic a la bústia: preinscripcio.picarols@riudoms.cat.

  • Quin és el calendari del procés de preinscripció i quantes places hi ha disponibles?

Podeu consultar el calendari del procés, així com el nombre de places disponibles al següent enllaç: Calendari preinscripció

  • Què he de fer si vull preinscriure el meu infant per primera vegada a la Llar d’Infants?

Cal presentar el model de sol·licitud normalitzat, acompanyat de la documentació que acrediti els criteris de prioritat que s’al·leguin. Igualment, si s’al·lega el criteri de familiars fins a 2n grau residents al municipi, cal que empleneu el model corresponent.

Trobareu aquests dos models, així com la documentació referent als criteris de prioritat que alegeu, a l’enllaç següent: Sol·licitud de plaça; Barem complementari i Documentació.

  • Què he de fer si vull confirmar la continuïtat del meu infant a la Llar d’Infants?

Cal presentar el model de confirmació de continuïtat al centre, acompanyat del DNI, que podeu descarregar a l’enllaç següent: Confirmació de plaça

  • Què he de fer si vull preinscriure el meu infant a la Llar d’Infants i no disposo de mitjans electrònics?

Cal sol·licitar cita prèvia a la bústia de correu electrònic preinscripcio.picarols@riudoms.cat, o trucant als telèfons 977850350 – 977850888.

En aquest cas, cal que tingueu en compte les següents recomanacions:
    • es preferible que vingui a la cita una sola persona, amb mascareta i guants,
    • s’haurà de portar la sol·licitud emplenada des de casa; si no és així, cal portar el propi bolígraf,
    • s’haurà de portar la documentació original acreditativa dels criteris al·legats, per a poder escanejar-la o fotocopiar-la,
    • no poden assistir a la cita persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes.  En aquests casos, es pot autoritzar per escrit a una altra persona a portat la sol·licitud. 

  • Quins són els horaris i preus de la Llar d'Infants municipal?

Podeu consultar els horaris i els preus en aquest enllaç: Preus i horaris

  • Què he de fer per conèixer la Llar d’Infants municipal?

A causa del tancament de centres per la covid-19, enguany la Llar d'Infants Picarols no ha pogut dur a terme la jornada de portes obertes. Perquè pugueu conèixer els espais del centre i el seu funcionament, visiteu la seva pàgina web http://www.llarinfantspicarols.cat/.

  • Enllaços relacionats

> Departament d'Educació (Generalitat de Catalunya)