Arrenca el curs escolar 2020-2021

14/09/2020

Arrenca el curs escolar 2020-2021

L’alumnat de la Llar d'Infants Picarols ha iniciat, avui, el nou curs escolar marcat per la crisi sanitària de la Covid-19. Els nens i les nenes han retornat de manera presencial a les aules després de sis mesos de pandèmia. Per aquest motiu, les primeres setmanes de curs es destinaran, amb més intensitat que mai, al procés d'adaptació dels infants.

Aquesta tarda, un centenar d’alumnes iniciaran també les classes a l'Escola Municipal de Música.

Els altres centres educatius de Riudoms, l’Escola Beat Bonaventura, l’Escola Cavaller Arnau i l’Institut Joan Guinjoan, també han començat el curs escolar 2020-2021, així com s’ha posat en funcionament el Servei de menjador escolar.

Garantir un espai segur per als infants, joves i professorat

Aquest és un curs marcat per les mesures de prevenció aplicades per evitar el risc de contagi i garantir que els centres siguin un espai segur per als infants, joves i professorat. En aquest sentit, des de l'Ajuntament de Riudoms es reforçarà la neteja, ventilació i desinfecció dels espais i es farà un acompanyament en la coordinació entre centres educatius i l'ABS Riudoms pel seguiment i compliment dels protocols sanitaris.