Arrenca la ruta de #tapesgaudi2018

01/03/2018

Arrenca la ruta de #tapesgaudi2018

Aquest cap de setmana arrenca la setena edició de la Ruta de Tapes Gaudí amb la participació d’onze bars, restaurants i pastisseries del poble. Durant dos caps de setmana consecutius, s’oferiran propostes gastronòmiques innovadores acompanyades d’una beguda. Les creacions dels restauradors es serviran al preu de 2,5 euros amb beguda inclosa.

Els 11 establiments participants oferiran tapes del dia 2 al 4 de març, i també del dia 9 a l’11. Les noves tapes d’enguany són: Caneló el Trencadís (Taperia La Placeta), Timbal de Pop (Atura’t), Ventall Ibèric (Bar Pepe 2), Calderera (Katacrep), Hiperboloide (Xocosave), Tapa Riudoms (Pizzeria Caprici), Croque Madame (Braseria Sant Antoni), Clotxa Ibèrica (La Confiteria), Piruleta Marina (Bar Katy), Llesca del Bosc (Bar Casal) i Parc Güell (Cafeteria D’acord).

Concursos i premis

Els participants a la ruta de tapes podran optar a diversos premis. Enguany, la ruta de tapes obre amb dos concursos. Per una banda, el públic podrà entrar en el sorteig d’un val de 30 euros per utilitzar al mateix local, utilitzant les butlletes i dipositant-les en les urnes instal·lades en cada establiment participant. 

Per una altra banda, els organitzadors han creat un concurs 2.0 en el qual les persones que es facin seguidors de la pàgina de Facebook @tapesgaudi i pengin les seves fotografies amb l’etiqueta #tapesgaudi2018, entraran en un altre sorteig d’un val de 30 euros per consumir en un dels establiments participants.