Avui es realitzarà una desinfecció a tots els carrers de Riudoms

27/03/2020

Avui es realitzarà una desinfecció a tots els carrers de Riudoms

L’Ajuntament de Riudoms coordinarà, aquest divendres 27 de març a la nit, una actuació amb tractament desinfectant a tots els carrers del municipi, com a mesura de prevenció del coronavirus.

La tasca de desinfecció anirà a càrrec del personal de la Brigada Municipal i amb la col·laboració d’un grup de pagesos que, de manera desinteressada, oferiran l'ajuda i la maquinària necessària per dur a terme aquesta actuació. L'Ajuntament de Riudoms farà la coordinació, direcció i supervisió de les tasques, així com el subministrament del producte a utilitzar.

El tractament es farà amb un producte innocu per a les persones i animals i està autoritzat per aquests tipus de tasques. A més, és efectiu contra els virus i pot ser aplicat per persones amb carnet i experiència d'aplicador de fitosanitaris sense necessitat de tenir el carnet especial d'aplicador.

El tractament es realitzarà en horari nocturn, de les 21 h a les 23 h, per no causar molèsties a la població, i es repetirà periòdicament durant el temps que duri la crisi sanitària de la COVID-19.

L’Ajuntament de Riudoms vol agrair la col·laboració desinteressada de les persones voluntàries, sense les quals seria difícil poder fer aquesta actuació de desinfecció dels vials de Riudoms.