AVUI! QUADRES DE LA PASSIÓ

28/03/2018

AVUI! QUADRES DE LA PASSIÓ

Més de 150 actors voluntaris de Riudoms representaran els “Quadres de la Passió de Jesús” aquest dimecres a partir de les 8 del vespre. La representació compta amb un total de set escenes —una més que en els anys anteriors— situades en diversos espais històrics del nucli antic de Riudoms.

Els 150 actors i actrius amateurs, sota la direcció de M. Conxa Torres Sabaté, mostraran al públic assistent les etapes principals dels últims dies de la vida de Jesús. La primera d'elles fa referència al Diumenge de Rams, i es farà a la plaça de la Mare Cèlia. La segona escena, als Porxos de la plaça Petita, explicarà l'expulsió dels mercaders del Temple; i seguirà a l'entrada de la casa del carrer de l'Arenal, 20 amb el Sant Sopar, un dels moments més coneguts de Jesús amb els seus deixebles.

El Bes de Judes és el següent Quadre, i es podrà veure a la placeta de l'absis posterior de l'Església de Riudoms. 'De Caifàs a Ponç Pilat' és el Quadre que es representarà a l'entrada de l'Església, i per primer cop a l'Auditori del Teatre del Casal Riudomenc es podrà veure el Quadre de la Crucifixió. El darrer dels Quadres serà a la Cisterna Vella amb la representació del Sepulcre.