Avui s’inaugura la 38a Fira de l’Avellana de Riudoms

10/08/2018

Avui s’inaugura la 38a Fira de l’Avellana de Riudoms

    • El Dr. Antoni Castro Salomó serà l’encarregat de fer el discurs inaugural a les 20 hores al Teatre Auditori Casal Riudomenc

    • El recinte firal i el Gaudí Outlet Riudoms obriran a partir de les 18 hores

    • L’Avellana Sound clourà la primera jornada de la Fira a partir de les 12 de la nit

La 38a edició de la Fira de l’Avellana obrirà portes avui a partir de les 18 hores, amb a incorporació d’un Outlet de Moda amb importants descomptes en conegudes marques de roba i complements. La inauguració de la Fira anirà a càrrec del Sr. Antoni Castro Salomó, doctor en Medicina, director del servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, degà de la Facultat de Medicina de la URV i director del Centre de Formació i Innovació en salut «Josep M. Martínez Carretero». La conferència inaugural es celebrarà a les 8 del vespre al Teatre Auditori Casal Riudomenc, al carre Sant Jaume.

A continuació, es procedirà al tall de la cinta i a la visita de la Fira de l’Avellana, acompanyats de la Colla Gegantera de Riudoms, els Grallers de Riudoms, la Pubilla i l’Hereu, el Fadrí i la Dama d’Honor de Riudoms 2018, i els representants de les entitats locals i la resta d’autoritats convidades.

El públic podrà visitar el recinte firal a partir de les 18 hores on trobarà fins a 175 parades, estands i atraccions (unes 25 més que l’any anterior) que romandran obertes fins a la mitjanit divendres, dissabte i diumenge. L’edició d’enguany de la Fira, a més a més del «Gaudí Outlet Riudoms», també inclou un tast del «Minipop Tarragona» diumenge al matí de 12 a 14 hores, amb l’actuació musical de Joan Reig (Els Pets) i tallers creatius orientats a tota la família.

La nit de divendres acabarà amb l’actuació del grup «Sense Sal» i del DJ OGT en una nova edició de l’«Avellana Sound». El grup «Sense Sal» és un conjunt de música pop-folk. Ha actuat en diverses sales de concerts, entre elles la Jazz Cava de Terrassa o en festivals com l'Embassa't 2011 de Sabadell o l'Acústica de Figueres. És un grup de músics joves que sorprèn per la maduresa de les seves melodies.

Les persones interessades en consultar el programa de la Fira de l’Avellana de 218 poden fer-ho en aquest enllaç