Comunicat de l’Ajuntament de Riudoms en relació a les mesures adoptades per la Covid-19

12/03/2020

Comunicat de l’Ajuntament de Riudoms en relació a les mesures adoptades per la Covid-19

Segons les indicacions de la Generalitat de Catalunya, després d’activar la fase d’emergència 1 del Pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents, l’Ajuntament de Riudoms ha convocat aquest dijous, 12 de març, una reunió del comitè de prevenció de riscos del consistori pel seguiment del Covid-19, i ha acordat l’adopció de noves mesures de prevenció entre el divendres 13 de març i el divendres 27 de març o fins a nou avís.

  • Els dos centres educatius que depenen de l’Ajuntament, com són la Llar d’infants i l’Escola de Música, romandran tancats.
  • Els següents equipaments municipals romandran tancats: instal·lacions esportives, Teatre Auditori del Casal Riudomenc, Biblioteca Municipal, Espai Jove i Llar de Jubilats.
  • Les sales col·lectives dels següents equipaments municipals romandran tancades, excepte despatxos particulars: Epicentre Gaudí, Casa de Cultura, Espai Teatre i Centre d’entitats i formació Les Escoles Velles.
  • Els equipaments turístics, com són la Casa Pairal Antoni Gaudí i la Cisterna Vella, romandran tancats.
  • L’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament romandrà tancada al públic, tot i que atendrà per via telefònica (977850350) i telemàtica (www.riudoms.cat). La comissaria de la Guàrdia Municipal també romandrà tancada al públic, atenent via telefònica al 609902090.
  • Les reunions i visites externes a l’Ajuntament de Riudoms quedaran anul·lades.
  • Es recomana a les entitats i associacions d’abstenir-se a realitzar activitats col·lectives.

Recomanem a la ciutadania que segueixi amb sentit comú i amb atenció les informacions actualitzades que es publiquin en els canals de comunicació oficials de l’Ajuntament a través de la pàgina web http://www.riudoms.cat, de les xarxes socials Facebook i Twitter, i de l’aplicació eBando, així com del CAP de Riudoms i d’altres organismes oficials de la Generalitat de Catalunya. Totes aquestes mesures responen a accions preventives que se sumen a les mesures generals de prevenció.

Vídeo del comunicat