El 10è Mercat de Nadal durarà dos dies

09/12/2015

El 10è Mercat de Nadal durarà dos dies

El proper cap de setmana, els dies 12 i 13 de desembre, tindrà lloc la desena edició del Mercat de Nadal de Riudoms que organitza conjuntament la Regidoria de Festes i la Regidoria de Promoció Econòmica. Com a novetat d'enguany, aquest esdeveniment tradicional, que se celebra dies abans de Nadal a la plaça de l’Església, durarà dos dies. L’horari d’obertura dels estands serà des de les deu del matí fins a les nou del vespre.

El Mercat pretén oferir un espai de comerç obert, popular i especialitzat en l’àmbit de Nadal on s’hi podran trobar productes d’alimentació com queviures i dolços típics d’aquestes festes, així com també elements decoratius i florals, ja sigui ornamentació nadalenca, figuretes de Pessebre o regals diversos.

A més dels estands comercials, també s’han organitzat activitats variades i per a tots els públics. Així, el dissabte 12, a les cinc de la tarda, hi haurà l’encesa de l’enllumenat del Pessebre i, seguidament, l’espectacle infantil “Mako Nadal” a càrrec de la companyia Picarols. El diumenge 13, a les sis de la tarda, es durà a terme el Bingo de La Marató, amb premis oferts pels comerços del Mercat de Nadal i diverses entitats de Riudoms.

També, durant els dos dies que durarà el Mercat, s’han programat quatre visites guiades i gratuïtes a la Cisterna Vella, el dissabte a les sis i a dos quarts de set de la tarda i el diumenge a les dotze i a dos quarts d’una del migdia. I, els més petits, podran visitar El Gran Tió i col·laborar amb La Marató de TV3 comprant una bossa de garrofes.