El Casal Riudomenc acull la quarta Gala del Llamp

19/04/2018

El Casal Riudomenc acull la quarta Gala del Llamp

Demà divendres 20 d'abril, el Casal Riudomenc Teatre Auditori acollirà la quarta Gala del Llamp, la festa de presentació del programa "Sabors del Llamp".

"Sabors del Llamp" és un programa de televisió de Canal Reus TV que dóna a conèixer els productes i les diferents receptes gastronòmiques del Baix Camp. L'espai televisió recull 27 preparacions culinàries (una per cada municipi) amb una història apassionant al seu darrere.

La sèrie està estructurada en 9 capítols i en cada capítol podrem veure 3 herois i els seus testimonis. La periodista de Canal Reus TV Anna Fortuny i el comunicador Marc Andreu seran els encarregats de presentar aquest programa especial, que també comptaran amb la intervenció de l’Ariadna Escoda i la Mar Rovira, ambdues periodistes de Canal Reus TV.

Per donar el tret de sortida de la sèrie i presentar-la de manera oficial, Canal Reus TV ha preparat una gala de presentació on es visualitzaran alguns dels millors moments del programa i es comptarà amb la presència de diversos cuiners i preparacions gastronòmiques dels pobles del Baix Camp. 

L'entrada al Casal Riudomenc per assistir a la gala és lliure.