El Casal Riudomenc presenta la programació d'hivern-primavera 2017

13/01/2017

El Casal Riudomenc presenta la programació d'hivern-primavera 2017

El Teatre Auditori Casal Riudomenc ha publicat el programa d’actes de la temporada d’hivern-primavera d’aquest any amb propostes molt diverses que combinen la comèdia, la música i, fins i tot, la lectura dramatitzada.

Entre elles destaquen «La pipa de la pau» amb Amparo Moreno i Pep Papell, el drama còmic «Pretty» de Neil LaBute, el concert del cantautor mallorquí Tomeu Penya, i «La música de les paraules» a càrrec de Monsterrat Carulla. En l'àmbit local, hi prenen part Gaudi’m Teatre Musical que presentarà «Sota els llençols»; Dramèdia Teatre amb «L’esbojarrada llegenda de Sant Jordi»; i la Companyia de Teatre de Navarcles amb la comèdia «Modes i Sastreria Paquita».

D’altra banda, el mes de maig se celebrarà la 4a Trobada de Grups de Caramelles amb la participació de diversos grups de caramelles del nostre territori i, al juny, la Coral Dolça Catalunya oferirà el seu habitual concert de final de temporada.

Les entrades es posaran a la venda a partir del dijous 19 de gener. Podeu consultar el programa sencer i les dates de les actuacions a www.casalriudomenc.cat