El Concert de Reis, novetat de la programació de Nadal

05/12/2018

El Concert de Reis, novetat de la programació de Nadal

La programació de Festes de Nadal i Reis inclou una novetat: el CONCERT DE REIS.

L'Orquestra Terres de Marca presentarà un concert de gala de valsos i polques, al Teatre Auditori del Casal Riudomenc, el proper 6 de gener 2019, a les 18.30 h.

El concert de gala de valsos i polques és una proposta amb repertori dels més cèlebres valsos vienesos combinat amb un elegant repertori de polques clàssiques idoni per a les dates nadalenques.

L'orquestra està formada per 30 músics que configuren les seccions de corda, vent i percussió. La direcció anirà a càrrec de Josep Miquel Mindan i Seuba.

 

El director

 

Josep Miquel Mindan és nascut a Igualada, mestre especialitzat en educació musical a la UAB i ha estudiat direcció coral a l’ESMUC.

Ha dirigit, entre d’altres l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Orquestra Ciudad de Elche, la Orquestra del Wien Konservatorium Privat Universität, la Slowakisches Philarmonie, l’Orquestra de Girona, la Wiener Tonkunsvereingung, el Neues Atelier Wien, l’orquestra del Reial Cercle artístic de Barcelona i la OTEM (Orquestra Terres de Marca) amb la qual manté una estreta relació professional.

En l’actualitat és director musical de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia i dirigeix les orquestres i cors de l’escola municipal de música de Mollerussa i el cor Contrapunto Vocale. 

 

L'orquestra

 

L’Orquestra Terres de Marca sorgeix l’estiu del 2010 a la comarca de l’Anoia de la mà de Concepció Ramió i Josep Miquel Mindan, comptant amb joves intèrprets d’alt nivell i notable experiència. D’ençà de llavors ha realitzat produccions en format de companyia, d’orquestra de cambra i d’orquestra simfònica sota la batuta de Daniel Mestre i de Josep Miquel Mindan amb programes d’alt nivell, i ha enregistrat el doble CD de l’Oratori del Llibre de Sinera de Salvador Espriu amb música de Mercè Torrents. 

 

Entrades a la venda

 

Les entrades ja estan a la venda al web del teatre www.casalriudomenc.cat i a la taquilla del teatre, al c/ de Sant Jaume, 2 - Riudoms.

també pots accedir directemant clicant en el següent enllaç:  http://bit.ly/EntradesConcertdeReis

- - - - - - - - - - - - - 

ENTRADES

Localitats numerades

ZONA A: 14€ anticipada / 18€ mateix dia
ZONA B: 12€ anticipada / 16€ mateix dia

IVA inclòs.