El Concurs d'Enceses de Catalunya omple Riudoms de foc

06/05/2019

El Concurs d'Enceses de Catalunya omple Riudoms de foc

Aquest dissabte passat al vespre es va celebrat a Riudoms el 2n Concurs d’Enceses de Catalunya organitzat per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riudoms i de la Colla Diables de Riudoms.

Els vencedors de la segona edició del Concurs d’Enceses de Catalunya nan estat el Ball de Diables de Ribes-Colla Jove (Sant Pere de Ribes). En segona posició han quedat els Diables Voramar del Serrallo (Tarragona) i en tercer lloc, els Diables de la Creu Alta de Sabadell.

La segona edició del concurs ha aplegat uns 500 diables i més de 1.000 espectadors a la plaça de l’Església de Riudoms. La competició ha estat precedida per un vermut electrònic, un dinar de germanor i una exposició a l’aire lliure. La jornada festiva ha acabat amb un sopar per a tots els
participants i un concert a càrrec del grup musical Albercocks.

Amb el concurs, Riudoms ha estat una vegada més, la seu d'un esdevenment de dimensions nacionals, reforçant així la seva vocació de ser el centre d'importants actes i esdeveniment. Per a la  Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, el concurs és un camí per fomentar la qualitat artística de les colles i servir d’aparador de l’àmplia diversitat artística d’enceses del país.