El govern coordina una reunió entre els centres educatius i l’ABS Riudoms

15/09/2020

El govern coordina una reunió entre els centres educatius i l’ABS Riudoms

El govern municipal ha convocat la direcció de l’ABS Riudoms i els equips directius de tots els centres i serveis educatius del municipi a una reunió de coordinació que ha tingut lloc aquest dimarts al migdia de forma telemàtica. 

La reunió s’ha centrat a repassar els protocols d’actuació en relació a la detecció i gestió dels possibles casos de Covid-19 que es puguin produir a l’aula. La coordinació entre els diferents centres anirà a càrrec de la figura d'una infermera escolar de referència, qui mantindrà el contacte permanent amb els equips directius per assessorar i resoldre dubtes que es plantegin i fer els seguiments necessaris. 

A la reunió, hi han assistit l'alcalde Sergi Pedret; la regidora de Salut, Núria Mas, i la regidora d'Educació, Judit Albesa; així com la directora de l'ABS Riudoms, Dra. Yolanda Herranz; la gestora Covid i la coordinadora d’infermeria de l’ABS Riudoms; l’infermera referent; les directores dels centres educatius Lourdes Navarro (Escola Beat Bonaventura), Montse Bono (Escola Cavaller Arnau), Elvira Mestre (Llar d'Infants Municipal), Tessa Molas (Institut Joan Guinjoan) i Maite Ribas (Escola Municipal de Música); i la coordinadora del Servei de menjador escolar, Maite Roca.