El món urbà, tema de la II Jornada Jove

12/09/2019

El món urbà, tema de la II Jornada Jove

La regidoria de Joventut, juntament amb l’Espai Jove, organitza la II Jornada "Riudoms Jove" el pròxim dissabte 28 de setembre amb el món urbà com a tema protagonista.

La jornada començarà al matí amb una activitat de Graffiti dirigida per Rustik Studio a l’Skate Parc (per aquesta activitat cal inscripció prèvia a l'OAC de l'Ajuntament). Al mateix lloc, hi haurà una mostra d’skaters a càrrec del Club Skateboard de Tarragona i danses urbanes amb el Centre Actiu i L’Estudi de Riudoms. Al migdia, es farà un aperitiu musical.

A la nit, les activitats es traslladaran a la plaça de l’Església on s’hi ha programat un sopar a càrrec dels establiments Taperia Casal, Sake Sushi i Katacrep. La jornada finalitzarà amb el concert jove amb el grup de versions «Sixtus» i PD Macarroni.

Les activitats estan dirigides a totes les edats i són gratuïtes, menys el sopar que té un preu jove de 5€ (dels 12 als 25 anys) i es recomana reserva prèvia directament als establiments participants. 

La Jornada "Riudoms Jove" és una festa lúdica i festiva, adreçada especialment als joves del poble, que acomiada l’estiu i, al mateix temps, dóna el tret de sortida a la programació d'activitats juvenils per als pròxims mesos.