El període d'inscripcions per al Servei de Menjador Escolar del curs 2016/2017

10/06/2016

El període d'inscripcions per al Servei de Menjador Escolar del curs 2016/2017

El període d'inscripcions per al Servei de Menjador Escolar del curs 2016/2017 pels alumnes de l'Escola Beat Bonaventura i l'Escola Cavaller Arnau de Riudoms tindrà lloc entre el 13 i el 17 de juny.

  • DILLUNS, DIMECRES i DIVENDRES: a l’Escola Beat Bonaventura de 9 a 15h.
  • DIMARTS i DIJOUS: a l’Escola Cavaller Arnau de 9 a 12h.

La inscripció es pot efectuar a qualsevol de les dues escoles indistintament, sense ser necessari realitzar-la a l’Escola on cursa l’alumne. Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Cal portar la sol·licitud d’inscripció al Servei de Menjador, degudament emplenada. Es pot trobar a la pàgina web o blog de l’Escola o al web de l’Ajuntament de Riudoms. També se’n pot demanar una còpia impresa en el moment de fer la inscripció.

Per aquells que no s’hagin inscrit durant el període d’inscripcions establert al juny, hi haurà la possibilitat d’inscriure’s el 5 i 6 de setembre, de 9 a 15h, a l’Escola Beat Bonaventura.

Cal que realitzin la inscripció totes les famílies interessades en què el seu fill o filla faci ús del Servei de Menjador durant el curs 2016/2017. Així doncs, l’han de realitzar les famílies dels alumnes que en faran ús per primera vegada i també dels alumnes que ja n’estan fent ús durant l’actual curs. Aquelles famílies que tenen intenció de sol·licitar un beca de menjador, també han de fer la inscripció encara que estiguin pendents de la resolució.

FORMULARI