El projecte «La Bona Brossa» arriba a les cases de Riudoms

05/12/2019

El projecte «La Bona Brossa» arriba a les cases de Riudoms

Aquesta setmana, l'alcalde Sergi Pedret i el regidor de Serveis Públics, Josep M. Bages, juntament amb els col·lectius que treballen per la lluita contra el càncer a Riudoms, han informat als veïns i veïnes de Riudoms sobre el projecte social "La Bona Brossa". En les tres reunions informatives que s'han fet a diferents zones del municipi, s'ha explicat el projecte i s'ha distribuït un lot format per un contenidor i bosses de recollida orgànica, un imant de nevera, i sacs de recollida selectiva d'envasos, vidre i paper per a cada habitatge.

El valor social de la recollida selectiva

L’objectiu d’aquesta iniciativa, impulsada per l’empresa Secomsa i pel Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració dels ajuntaments, és donar un valor social a la recollida selectiva dels residus i destinar els diners que s’aconsegueixin amb l’increment de la recollida a projectes socials decidits per la ciutadania.

I tu, ens ajudes a reciclar per plantar cara al càncer?

Aquelles persones que vulguin disposar del lot amb material per al reciclatge podran demanar-lo a l'estand que s'habilitarà al Mercat de Nadal, els dies 14 i 15 de desembre, a la plaça de l’Església.