El Punt Violeta serà a les Ulé Barraques Riudoms

26/07/2019

El Punt Violeta serà a les Ulé Barraques Riudoms

Les Ulé Barraques Riudoms, que tindran lloc avui i demà al passeig Germans Nebot, acolliran un Punt Violeta a càrrec del Consell Comarcal del Baix Camp per segon any consecutiu. 

L’objectiu d’aquest espai és assessorar, informar i sensibilitzar el públic contra les agressions sexistes, sobretot en esdeveniments festius amb gran afluència, i està integrat per persones formades en qüestions de gènere. 

El Punt Violeta disposarà de material de sensibilització específic com són polseres, xapes, fullets informatius, entre altres.

Aquest any, la iniciativa també comptarà amb la col·laboració del col·lectiu Dones d’aigua de Riudoms. 

Concurs de disseny de xapes als instituts de secundària

Una de les prioritats del Punt Violeta és la implicació del jovent de la comarca, així enguany s’ha realitzat el primer Concurs de disseny de xapes “Donant la xapa contra la violència masclista” entre l’alumnat de 4t d’ESO i de Batxillerat dels instituts del Baix Camp, organitzat pel Consell Comarcal del Baix Camp. Els dissenys guanyadors formaran part del material de sensibilització que es reparteix gratuïtament durant aquest estiu a les festes comarcals on es troba el Punt Violeta.

En el cas de l’Institut Joan Guinjoan de Riudoms, han resultat guanyadores les persones següents: Marçal Ollé Bono (1r. BAT) i Laura Carreté Montalvo (1r. BAT).