El Teatre Auditori Casal Riudomenc publica la programació de la nova temporada

25/09/2018

El Teatre Auditori Casal Riudomenc publica la programació de la nova temporada

El Teatre Auditori Casal Riudomenc ha publicat la programació de la temporada 2018-2019 que s’iniciarà pròximament amb l’actuació de Roger Mas en el marc del Festival Accents. D’octubre a maig, s’han programat un total de deu espectacles de diferents gèneres artístics i que tenen en compte tant el públic adult com el familiar. 

Entre les propostes teatrals, destaquen les obres «Un cop l’any» sota la direcció d’Àngel Llàcer i «El preu» amb Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom. Completen aquest programa la proposta humorística «Turist (or not turist)» de Clownic i l’espectacle poètic i musical «La nena dels pardals» a càrrec de Teatre al detall. En l’àmbit de la música, hi trobem els sons jamaicans de «Reggae per xics» i les bandes sonores de sèries televisives amb el grup LleidArt Ensemble.


Cicles de petit format

Aquesta temporada s’oferiran dos cicles especials de petit format que volen acostar el teatre i la cançó d’autor al públic, amb l’objectiu que aquest visqui una experiència artística de més a prop. 

En aquest sentit, en el cicle Riudoms Ressona de cançó d’autor hi actuaran Roger Mas que presentarà Parnàs, el dissabte 27 d’octubre, i Fito Luri que oferirà el seu nou treball Cru, el dissabte 1 de desembre. I el cicle Teatre d’aprop, es proposa viure el teatre al mateix nivell que l’intèrpret de la mà de dues noves propostes. D’una banda, un viatge còmic anomenat «DIOS. La comedia» a càrrec d’Eugènia González La Rosa, el dissabte 2 de febrer, i de l’altra, «Terra Baixa en essència» a càrrec de Jordi Mateu, el dissabte 23 de febrer, una peça teatral que combina el text dramàtic amb l’audiovisual. 

A més a més de la programació pròpia, el Teatre Auditori també acollirà, al llarg de la temporada, propostes escèniques d’entitats i grups amateurs i locals, així com actes diversos.

Les entrades es posaran a la venda a partir del dijous 27 de setembre a la taquilla del teatre de les 18.00 h a les 20.00 h (els dijous no festius) i per internet a www.casalriudomenc.cat

Consulta tota la programació a http://www.casalriudomenc.cat