Es publiquen les bases del Concurs de Pessebres

27/11/2015

Es publiquen les bases del Concurs de Pessebres

Un any més, la Regidoria de Joventut convoca el Concurs de Pessebres. Aquesta convocatòria està oberta a tots els pessebres que s’hagin instal·lat dins el terme municipal de Riudoms i s’hi poden presentar tant persones a títol individual, com associacions o entitats sense ànim de lucre.

Existeixen dues modalitats diferents: Infantil (fins a 16 anys) i Adult (a partir de 17 anys). Les tècniques utilitzades per a la creació del pessebre són totalment lliures, tot i que en la valoració del jurat es tindran en compte criteris com la il·luminació, la utilització de materials reciclats i l’originalitat, entre altres que s’especifiquen a les bases. 

Hi haurà tres modalitats de premis: al millor pessebre (modalitat adult),  al millor pessebre infantil (modalitat infantil) i a la originalitat (modalitat infantil o adult).

Les inscripcions es poden dur a terme entre l’1 i el 18 de desembre a les oficines de l’Ajuntament de Riudoms en el seu horari d’obertura i el jurat es desplaçarà a veure els pessebres entre el 19 i el 23 de desembre, sempre amb previ avís.

 

Documents associats: