Festa "guateque" al Parc de Sant Antoni

30/07/2018

Festa "guateque" al Parc de Sant Antoni

Aquest divendres, 3 d’agost, el Parc de Sant Antoni acollirà «El guateque», una festa inspirada en els anys 60, a càrrec de la formació «Los ye-yé» que omplirà la pista de ball amb temes musicals dels anys 60, 70 i 80. La festa començarà a les 11 de la nit i l'accés és lliure.

A més, a partir de les 9 del vespre, s’ofereix la possibilitat de sopar amb una proposta única de «Sopar seixantero», elaborada per a l’ocasió pel Restaurant-Braseria Sant Antoni. El preu del sopar és de 10 €  (inclou dos plats, postres i beguda) i el del menú infantil és de 7,5 € (inclou un plat, postres i beguda). 

Aquelles persones interessades en el menú cal que facin reserva prèvia abans del dijous 2 d’agost, al Restaurant de Sant Antoni trucant al 977 851 583. Les places són limitades. 

Consulta el "Menú seixantero" en aquest enllaç.

AVÍS: El Restaurant-Braseria Sant Antoni informa que, degut als centenars de peticions, ja s'han omplert les places disponibles per al "Sopar seixantero" de la festa "El guateque" d'aquest divendres 3 d'agost. Així mateix, us recordem que el ball començarà a les 23.00 h i que és obert a tothom.