Inaugurat un nou curs de L'hora del conte

19/10/2015

Inaugurat un nou curs de L'hora del conte

Prop de cent persones van assistir, el dissabte 17 d'octubre, a la inauguració del curs 2015-2016 de L'hora del conte i que, aquest any, ha anat a càrrec de la contacontes Montserrat Parra. Durant vint minuts, els més menuts van poder gaudir d'un recull d'històries "tocades del bolet" i, posteriorment, es va oferir un taller formatiu pels pares i mares que oferia eines per poder crear petits contes per explicar als infants.

L'hora del conte és una de les activitats amb més trajectòria de la biblioteca i està coordinada pel Grup Municipal de Lectura. Cada dissabte no festiu, d'octubre a maig, persones voluntàries expliquen i escenifiquen contes per a nens i nenes de 3 a 7 anys. Aquest curs, com a novetat, les sessions començaran a les 12h i, a més, s'ha previst que algunes d'elles siguin en anglès.

Per oferir-se per explicar un conte, cal posar-se en contacte amb la biblioteca presencialment, per telèfon o per correu electrònic i us proposaran una data que s'adapti a les vostres necessitats.