Jornada de futbol femení a Riudoms

26/04/2019

Jornada de futbol femení a Riudoms

Riudoms serà l’1 de maig seu del futbol femení federat amb la celebració de la Jornada de Futbol Femení. La presentació s'ha fet a les instal·lacions esportives municipals, seu del centre de tecnificació de la Federació Catalana de Futbol (FCF).

A la presentació hi han participat l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret; el regidor d’esports de Riudoms, Carles Garcia; la regidora de Joventut, Maria Cros; el vicepresident de la Federació Catalana, Josep Vives; i el representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana.

Aquest serà el setè any consecutiu que la Federació Catalana de Futbol organitza aquesta Jornada de Futbol Femení arreu de Catalunya, essent Riudoms el centre de referència per a les comarques del Camp de Tarragona. L’objectiu de la jornada és seguir promovent el futbol entre les noies amb edats compreses entre els 6 i els 14 anys que no siguin practicants habituals d’aquest esport.

Per Maria Cros “cal destacar la iniciativa d’aquest esdeveniment ja que dona l’oportunitat a noies des de ben petites que puguin realitzar un tast d’aquest esport, fet que abans no era gens fàcil, i suposa un pas més perquè el futbol femení arribi al màxim nivell amb igualtat”.

Ha tancat la presentació Sergi Pedret ficant l’accent en que “per Riudoms és un orgull col·laborar amb la FCF com una de les 15 seus de les trobades per promocionar el futbol femení, enllaça amb la idea que tenim com a ajuntament de seguir donant suport a l’esport femení” i ha destacat “ l’augment del nombre de jugadores al CD Riudoms degut al projecte #orgullosa”.