La 39a Fira de l’Avellana acollirà un espai gastronòmic

print pdf
29/07/2019

La 39a Fira de l’Avellana acollirà un espai gastronòmic

La 39a edició de la Fira de l’Avellana oferirà aquest any, com a novetat, una Gastrofira dedicada als productors locals i de proximitat, en la qual es podrà degustar productes com la coca en recapte, la llonganissa, les elaboracions amb oli d’oliva i arrossos fets amb productes d’horta, els vins i formatges de proximitat, les cerveses artesanes o els vermuts.

Activitats i tallers gastronòmics amb professionals

La programació de la Gastrofira inclourà també una sèrie d’activitats gastronòmiques per a tot tipus de públic, en què participaran professionals de reconegut prestigi. 

Durant els dies 9, 10 i 11 d’agost, en aquest espai s’hi realitzaran tallers familiars de cuina, showcookings, presentacions de productes, tastos comentats, vermuts musicals amb dj’s, entre moltes altres propostes. 

Moltes coses més

Durant aquests dies previs, podeu seguir tota la informació i novetats de la Gastrofira a les xarxes socials creades especialment per aquest esdeveniment Facebook Gastrofira i Instagram Gastrofira (@gastrofira_riudoms).

Documents associats: