La 39a Fira de l'Avellana arrenca demà amb un ampli programa d'activitats

08/08/2019

La 39a Fira de l'Avellana arrenca demà amb un ampli programa d'activitats

Avui, al saló de Plens, s’ha fet la presentació del programa d’actes de la 39a Fira de l’Avellana i 420a Fira de Sant Llorenç que arrenca demà dia 9 i finalitzarà el diumenge 11 d’agost, amb activitats lúdiques i festives per a tots els públics. 

El director de la Fira, Francesc Xavier Bonet, ha destacat la novetat de l’edició d’enguany: la Gastrofira, que promourà els productes de la terra, tant locals com de proximitat, i servirà per presentar un nou producte, a partir d’una recepta original creada per professionals gastronòmics de Riudoms, pensat per comercialitzar-se durant tot l’any als comerços i restaurants del municipi. 

Per la seva banda, el regidor d’Agricultura i de la Fira de l’Avellana, Josep M. Bages ha assenyalat les activitats adreçades al món de la pagesia que inclou el programa de la Fira d’enguany, ja que aquesta segueix apostant per la defensa de la pagesia i, en particular, del sector de l’avellana. 

Finalment, l’alcalde Sergi Pedret ha incidit en què la Fira de l’Avellana vol esdevindre un referent cultural i festiu al territori, a més de ser una eina de promoció econòmica local i de l’agricultura. 

Durant tres dies, s'oferirà un ampli programa d'activitats per a tots els públics. Podeu consultar-lo en aquest enllaç: Programa 39a Fira de l'Avellana i 420a Fira de Sant Llorenç