La Biblioteca Antoni Gaudí continuarà amb el programa Lecxit a Riudoms

25/09/2019

La Biblioteca Antoni Gaudí continuarà amb el programa Lecxit a Riudoms

La Biblioteca Antoni Gaudí engegarà durant el mes d'octubre la segona edició del programa "Lecxit. Lectura per a l'èxit educatiu", després de la bona acollida que va tenir l'edició del curs passat. L'objectiu d'aquest programa, impulsat per la Fundació Jaume Bofill, és millorar la comprensió lectora d'alumnes de primària. 

Un total de sis alumnes va participar al programa el curs passat i, en aquesta nova edició, la Biblioteca es proposa augmentar el nombre d'infants que puguin gaudir del Lecxit, que és possible gràcies a la col·laboració de les escoles de primària de Riudoms amb la Biblioteca Municipal. 

Vols formar part de l'equip de voluntariat?

Per poder fer possible el programa, és fonamental la col·laboració de persones voluntàries. Aquestes han de ser  majors de 18 anys i que tinguin disponibilitat per compartir 1 hora a la setmana de lectura amb un infant a la Biblioteca. No es necessita cap formació específica, només ganes d’ajudar els infants a gaudir de la lectura. 

Si vols formar part de l’equip de voluntariat, envia un correu a biblioteca.gaudi@riudoms.cat o informa-te'n presencialment al taulell d’informació de la Biblioteca (plaça de l'Arbre, 5) o per telèfon al 977 76 88 09.

Per a més informació, també podeu consultar la pàgina web http://www.lectura.cat/voluntaris.