La Biblioteca Antoni Gaudí inicia la segona edició del programa Lecxit

12/11/2019

La Biblioteca Antoni Gaudí inicia la segona edició del programa Lecxit

Aquest mes de novembre, la Biblioteca Antoni Gaudí ha iniciat la segona edició del programa Lecxit. Lectura per a l’èxit educatiu amb la participació de sis parelles que es trobaran una hora a la setmana fins al proper mes de maig.

L'objectiu d'aquest programa, promogut per la Fundació Jaume Bofill, és millorar la comprensió lectora d'alumnes de primària amb l’acompanyament de mentors i mentores que els guien i els ajuden a gaudir de la lectura.

A Riudoms, aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració de les escoles de primària de Riudoms amb la Biblioteca Municipal i de persones voluntàries que tenen disponibilitat per compartir una hora a la setmana de lectura amb un infant. Les sessions sempre tenen lloc a la sala infantil de la Biblioteca. 

Vols formar part de l'equip de voluntariat?

Les persones voluntàries han de ser majors de 18 anys i no es necessita cap formació específica, només ganes d’ajudar els infants a gaudir de la lectura.

Si vols formar part de l’equip de voluntariat, envia un correu a biblioteca.gaudi@riudoms.cat o informa-te'n presencialment al taulell d’informació de la Biblioteca (plaça de l'Arbre, 5) o per telèfon al 977 76 88 09.

Per a més informació, també podeu consultar la pàgina web http://www.lectura.cat/voluntaris.