La deixalleria mòbil torna a Riudoms del 7 al 9 d'octubre

07/10/2020

La deixalleria mòbil torna a Riudoms del 7 al 9 d'octubre

Riudoms acull novament el servei de deixalleria mòbil des d'avui fins al divendres 9 d'octubre, després de la bona acollida que va tenir el passat mes de juliol.

Aquest servei pretén, a través de l'empresa SECOMSA i el Consell Comarcal del Baix Camp en el marc del projecte de La Bona Brossa, conscienciar la població sobre el reciclatge de residus especials de la llar i acostar el servei de recollida selectiva a la ciutadania.

La deixalleria mòbil estarà situada a la plaça de la Palmera en els horaris següents: 

    • dimecres 7, de les 12.00 h a les 17.00 h
    • dijous 8 i divendres 9, de les 8.30 a les 13.30 h

El camió està preparat per a la recollida de residus domèstics especials en petites quantitats, per tant, s’hi poden portar petits electrodomèstics (màxim la mida d’un microones), tèxtil (dins de bosses lligades), pintures, ferralla i plàstic petit, vidre pla petit, oli vegetal, bateries, piles, bombetes, radiografies, consumibles d’ofimàtica, entre altres. Queden exclosos els voluminosos, runa i restes vegetals que, en aquests casos, s’han de dur a la Deixalleria Municipal. 

A més, la deixalleria mòbil compta amb personal especialitzat que informa la ciutadania i vetlla perquè el procés de recollida es realitzi correctament. 

En l'última visita de la deixalleria mòbil es van recollir 400 kg de residus domèstics especials i es van atendre 64 persones.