La Deixalleria mòbil va recollir 400 kg de residus especials al seu pas per Riudoms

13/08/2020

La Deixalleria mòbil va recollir 400 kg de residus especials al seu pas per Riudoms

L'empresa Secomsa, que gestiona la recollida de residus a Riudoms, ha traslladat les dades de la Deixalleria Mòbil al seu pas pel nostre municipi.

Seguint amb el desig de servei a les persones i a la comarca, i amb la intenció de millorar els percentatges de la recollida selectiva, aquests mesos de juliol i agost a Riudoms, vam poder gaudir de la deixalleria mòbil que Secomsa SA ha posat a disposició del tots els municipis on realitza el servei de recollida de residus.

Durant aquesta primera estada a Riudoms, Secomsa va recollir 400kg de residus especials i va atendre a 64 persones que s’hi van apropar.

La iniciativa de Secomsa compta amb la col·laboració del'Ajuntament i té tres objectius principals:

  • Recollir els residus especials que no es poden llençar a les bateries de contenidors habituals, com per exemple: bombetes, piles, petits electrodomèstics, tòners, etcètera.
  • Sensibilitzar a la ciutadania en el respecte al medi ambient i en la necessitat de reciclar entre tots i totes per implantar una nova economia circular imprescindible als nostres dies.
  • Assolir el compliment de la normativa europea aprovada el 2008 per a aquest any 2020, per la qual els municipis, sota sanció de multa, han de reciclar el 50% dels residus que produeixen.

Agraïm la bona acollida i l’ús que es va fer de la deixalleria mòbil. Us animem a seguir-ho fent i a reservar aquests tipus de residus a casa fins a la propera visita.

És responsabilitat de tots i totes preservar el medi ambient, i procurar que els residus tanquin el cercle de l’economia circular.