La Guàrdia Municipal recapta 568 euros #PelsValents

11/02/2019

La Guàrdia Municipal recapta 568 euros #PelsValents

La Guàrdia Municipal de Riudoms i la secció de Riudoms de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre porten recaptats 568 euros a través de la venda d’escuts solidaris. Les dues entitats van sumar esforços per la campanya solidària «Pels valents» a finals de novembre passat amb la col·laboració de l’Ajuntament i de 8 establiments comercials i farmàcies del poble.

La campanya #Pelsvalents recapta fons per a l'Hospital de Sant Joan de Déu per crear el «SDJ Pediatric Cancer Center Barcelona», el centre oncològic més gran d'Europa, pressupostat en 30 milions d'euros. Els agents riudomencs i la lliga contra el Càncer han aconseguit vendre 140 escuts solidaris a canvi d’un donatiu de 4 euros amb la col·laboració dels següents establiments: Llibreria La Cometa, Llibreria La Plaça, Llibreria Pedra Paper o Tisora, Parafarmàcia Mestre Fontgivell, Farmàcia J. Cepero, Farmàcia R. Robusté, Ca la Borrassa i a l’Estanc de Riudoms.

L’escut solidari és una reproducció parcial de l’escut de la Guàrdia Municipal de Riudoms amb el lema #pelsvalents, en suport als nenes i nenes afectats per la malaltia del càncer i a les seves famílies. La campanya de Riudoms se suma a la de més de 150 cossos policials de tota Catalunya i contribueix al finançament de la construcció d’un nou centre hospitalari especialitzat en el tractament i la investigació del càncer infantil.

Participació dels centres escolars

Els estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials de l’Institut Joan Guinjoan van participar també en aquesta campanya en el marc d’un projecte relacionat amb la commemoració del Dia Internacional Contra el Càncer, el passat dia 4 de febrer. Els alumnes de l’institut se van sumar a la iniciativa venent escuts solidaris mitjançant una parada instal·lada en el recinte del centre educatiu.

Paral·lelament, la regidoria de seguretat ciutadana està estudiant diverses actuacions per a que la resta de centres educatius del municipi també puguin sumar-se a la campanya. Les persones interessades en adquirir un escut solidari encara poden fer-ho, fins a la fi d’existències, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i als establiments col·laboradors.