La preinscripció escolar s’iniciarà el 13 de maig de manera telemàtica

11/05/2020

La preinscripció escolar s’iniciarà el 13 de maig de manera telemàtica

Aquest dimecres 13 de maig arrencarà el període de preinscripció escolar per al curs 2020-2021 als centres educatius de Riudoms per als estudis d’infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria. 

La sol·licitud de preinscripció es farà, aquest curs, de manera telemàtica fins al 22 de maig. Tot i això, s’ha previst que aquelles famílies que, en casos especials no puguin realitzar-la telemàticament, hauran de demanar cita prèvia directament al centre que tinguin assignat i l’hauran de formalitzar presencialment entre el 19 i el 22 de maig (només amb cita prèvia). 

Us recomanem que consulteu les particularitats de cada centre a l’apartat d’informació d’interès sobre els centres educatius de Riudoms que hi ha a continuació d’aquesta notícia.

On formalitzar la preinscripció virtual?

En aquest enllaç podreu accedir a l’espai de preinscripció del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya AQUÍ

Informació d’interès sobre els centres educatius de Riudoms

 

> Llar d’Infants Municipal Picarols

La preinscripció per a la Llar d’Infants Municipal Picarols, per a infants de 0 a 3 anys, serà del 15 al 22 de maig de manera telemàtica.

Per realitzar la sol·licitud de preinscripció de manera presencial, només en el cas d’aquelles famílies que no ho puguin fer de manera virtual, cal demanar cita prèvia a partir del divendres 15 de maig. Les cites per a la preinscripció presencial a l'Ajuntament seran entre el 19 i el 22 de maig.

Les instruccions per a la realització del tràmit es publicaran el pròxim dijous 14 maig a la pàgina web de l’Ajuntament de Riudoms (www.riudoms.cat). També es publicaran els canals a través dels quals es podrà demanar cita prèvia en els casos presencials.

> Escola Beat Bonaventura

Preinscripció virtual del 13 al 22 de maig.

Per realitzar la sol·licitud de preinscripció de manera presencial, només en el cas d’aquelles famílies que no ho puguin fer de manera virtual, cal demanar cita prèvia a partir del dimecres 13 de maig de les 10 h a les 13 h trucant al 977 850 414. Del 19 al 22 de maig es farà la preinscripció presencial al centre. 

> Escola Cavaller Arnau

Preinscripció virtual del 13 al 22 de maig.

Per realitzar la sol·licitud de preinscripció de manera presencial, només en el cas d’aquelles famílies que no ho puguin fer de manera virtual, cal demanar cita prèvia a partir del dimecres 13 de maig de les 10 h a les 13 h trucant al 977 595 497. La preinscripció presencial al centre serà el dimarts 19 i el dijous 21 de maig de les 9 h a les 13 h.

> Institut Joan Guinjoan

Preinscripció virtual del 13 al 22 de maig.

Per realitzar la sol·licitud de preinscripció de manera presencial, només en el cas d’aquelles famílies que no ho puguin fer de manera virtual, cal demanar cita prèvia per telèfon (no s’atendran els missatges deixats al contestador). 

Per concertar cita prèvia: del 13 al 15 i del 18 al 22 de maig, exclusivament d’11.00 h a 12.00 h, al número 681 226 339.

La preinscripció presencial al centre serà del 19 al 22 de maig

Descarregueu-vos el document «Instruccions preinscripció ESO curs 2020-2021» que ha elaborat l’Institut Joan Guinjoan amb especificacions i condicions especials i més informació d’interès AQUÍ

> Escola Municipal de Música de Riudoms

Pel que fa a l’Escola Municipal de Música, l’alumnat de cursos anteriors haurà de reservar plaça del 18 al 29 maig de manera telemàtica.

El període de preinscripció per a l’alumnat nou serà de l’1 al 12 juny, preferentment de manera virtual.

En els pròxims dies, s’informarà a través de la pàgina web de l’Ajuntament (www.riudoms.cat) de com es podrà realitzar el tràmit virtual de la preinscripció. 

Mapa de zonificació escolar a Riudoms

Podeu consultar el plànol amb la indicació orientativa de les zones escolars de Riudoms al següent enllaç: Mapa de zonificació

Més informació:

Nota de premsa Departament d'Educació (07.05.2020)

Portal Estudiar a Catalunya - Preinscripció