L'Ajuntament alerta d'una informació falsa que circula sobre la Covid-19

16/04/2020

L'Ajuntament alerta d'una informació falsa que circula sobre la Covid-19

L’Ajuntament de Riudoms avisa que és totalment falsa la informació que circula per un canal de missatgeria instantània sobre que es permeti sortir a passejar pel municipi a partir del dilluns, així mateix desmenteix totalment aquesta informació.Qualsevol informació relacionada amb les mesures que l’Ajuntament de Riudoms apliqui per a la prevenció de la Covid-19 durant l’estat d’alarma serà comunicada exclusivament a través dels seus canals d’informació oficial. Per tant,

✅ Demanem que confieu només en aquelles informacions que es publiquen en els canals oficials de l’Ajuntament, com són la web riudoms.cat, Facebook, Twitter, Instagram, eBando.

✅ Abans de compartir informacions a través de les xarxes socials o d’aplicacions de missatgeria instantània, cal assegurar-se d’on prevenen i contrastar-les amb altres fonts d’informació.

Des de l’Ajuntament, també demanem que es faci un ús responsable de la informació que es consumeix sobre la crisi del coronavirus i, de la mateixa manera, la que es comparteix.

 

Enllaços d'interès

Falsos rumors entorn de la Covid-19 (Departament Interior)

Fake news: com les podem detectar? (Consell de l'Audiovisual de Catalunya)