L’Ajuntament de Riudoms distribueix les targetes moneder per als ajuts de menjador

27/03/2020

L’Ajuntament de Riudoms distribueix les targetes moneder per als ajuts de menjador

L’Ajuntament de Riudoms, de forma coordinada amb el Consell Comarcal del Baix Camp, ha iniciat la distribució de les targetes moneder a les famílies que fan ús de les beques del servei de menjador escolar.

Aquestes targetes, que posa a disposició la Generalitat de Catalunya, permetran que les famílies beneficiàries puguin adquirir aliments mentre duri el període de tancament del menjador escolar. Els serveis socials són els responsables de la gestió de les mesures per garantir l’alimentació dels infants que es trobin en situació de vulnerabilitat i estiguin afectats pel tancament dels centres educatius, tal com estableix el Reial decret 7/2020.

En el cas de Riudoms, la Guàrdia Municipal és qui està fent el lliurement de les targetes moneder a les famílies beneficiàries dels ajuts de menjador, tasca que es realitzarà al llarg d’aquesta setmana.

Les targetes disposen d’un codi d’identificació per relacionar cada targeta amb l’alumnat beneficiari de l’ajut. L’ús de les targetes és exclusivament per a compres en qualsevol establiment d’alimentació i seran vàlides durant un any.

L’empresa Costa Concentrados Levantinos dóna un lot de productes

A més, la distribució de les targetes moneder s’acompanya d’un lot de productes alimentaris de Costa Concentrados Levantinos que aquesta empresa, ubicada al nostre municipi, ha posat a disposició d’aquestes famílies.