L’Ajuntament organitza una jornada educativa el diumenge 15 de març

05/03/2020

L’Ajuntament organitza una jornada educativa el diumenge 15 de març

La Regidoria d'Educació ha programat una jornada educativa per al pròxim diumenge 15 de març a l’Epicentre Gaudí. La jornada consistirà en dues activitats familiars, "Espai llum" i "Minimón interactiu", dirigides principalment als infants i pensades perquè puguin descobrir, crear i imaginar a través dels sentits i la realitat augmentada.

L'activitat "Espai Llum", de Prohibit no Tocar!, és un joc sensorial d'interacció amb la llum, les ombres i els colors i que permet experimentar la màgia de pintar amb la llum. Està dirigida a infants d'1 a 6 anys acompanyats dels seus familiars.

L’activitat «Minimón interactiu» és una instal·lació lúdica que permet crear paisatges naturals tocant i manipulant arena amb el suport tecnològic de la realitat augmentada. Aquesta activitat està pensada per a infants a partir de 4 anys. 

Horari i sessions
«Espai llum» té una durada de 60 minuts i se’n faran 4 sessions, a les 10.30 h, 12.00 h, 16.00 h i 17.30 h. I, «Minimón interactiu» seran sessions de 30 minuts i se’n faran 10, que es duran a terme de les 10.30 h a les 12.30 h i de les 16.00 h a les 18.00 h.

Inscripcions 
Les inscripcions s’han de fer a l’OAC de l’Ajuntament de Riudoms fins al 12 de març. Les activitats són gratuïtes. Places limitades.

[Podeu descarregar-vos les sol·licituds d'inscripció a "documents associats"]