L'alcalde Sergi Pedret signa el decret de Delegació de les competències de l'Alcaldia

28/06/2019

L'alcalde Sergi Pedret signa el decret de Delegació de les competències de l'Alcaldia

L’alcalde, Sergi Pedret Llauradó, ha signat el Decret de Delegació de les competències de l’Alcaldia a favor de regidors i regidores i creació de regidories corresponents a la Corporació municipal per a la legislatura 2019-2023. 

Les àrees delegades es distribueixen de la següent manera:

L’alcalde, Sergi Pedret, es farà càrrec de les àrees de Governació, de Comunicació (Informació Municipal, Participació i Transparència), i del Casal Riudomenc.

La regidora Núria Mas Folch durà les àrees de Dinamització Social i de Seguretat Ciutadana, que inclouen Joventut i Lleure, Entitats, Igualtat, Salut, Seguretat Ciutadana i Mobilitat.

La regidora Inma Parra Hipólito gestionarà les àrees de Promoció Municipal i d’Esports, que engloben Promoció Econòmica i Ocupació, Comerç Local, Promoció Turística i Esports. 

La regidora Judit Albesa Fontgivell encapçalarà les àrees d’Educació i de Benestar Social, que inclouen Educació i Formació, l’Escola Municipal de Música i la Biblioteca Pública Municipal Antoni Gaudí, Benestar Social i Gent Gran.

El regidor Jordi Domingo Ferré es farà càrrec de les àrees d’Hisenda i d’Urbanisme, i inclouen Activitats, Nucli Antic, Urbanisme, Hisenda i Recursos Humans.

El regidor Josep M. Bages Virgili gestionarà les àrees de Serveis Públics i de Medi Rural, les quals engloben Medi Ambient, Agricultura, Masies i usos en el medi rural, Serveis Públics i la Fira de l’Avellana.

I, finalment, la regidora Verònica Torres Ferrant assumirà l’àrea de Cultura i Festes, en la qual s'inclou Cultura, Patrimoni, Festes i Protocol. 

En la primera sessió del Ple que se celebri s’hi donarà compte de la resolució.